Dumpers

Home » Dumpers

Bergmann 4010 rupsdumper

Merk: Bergmann
Type: 4010
Inhoud: 10,5 m3
Breedte: 2,7 m
Bijzonderheden: Luxe uitgevoerde cabine met overdruk

Hitachi EG70R Rupsdumper

Merk: Hitachi
Type: EG70R
Inhoud: 8 m3
Breedte: 2,5 m
Bijzonderheden: 360° roterende bovenwagen, luxe uitgevoerde cabine.

Voor het huren van een rupsdumper gaat u naar een ervaren specialist op het gebied van verhuur van machines, zoals Eijva B.V. Het huren van een rupsdumper biedt u vele mogelijkheden voor uw bedrijf. Zo schept u gemakkelijk zand en grind op en het vervoeren is ook zo gebeurd. Wij zijn al sinds 2000 een betrouwbare partner voor alles op het gebied van loon-, sloop- en grondwerken. Vanaf 2016 hebben wij onze verhuurtak A28Rental geïntroduceerd. Hierdoor schakelt u ons ook in voor machine- en rupsdumper verhuur.

Voor rupsdumper verhuur schakelt u een specialist in

Naar wat voor rupsdumper bent u op zoek? Wij beschikken over een Bergmann 4010 rupsdumper en een Hitachi EG70R rupsdumper. De Bergmann rupsdumper beschikt over een luxe uitgevoerde cabine met overdruk en heeft een laadbak van 10.5 m3. Onze Hitachi EG70R rupsdumper beschikt over een laadbak van 8m3 en een luxe uitgevoerde cabine. Wat deze machine zo bijzonder maakt is de 360° roterende bovenwagen. Door dit kenmerk zet u deze in op dijken waar u normaal gesproken achteruit zou moeten rijden. Met deze rupsdumper rijdt u nu vooruit heen en vooruit weer terug.

Win deskundig advies in

Wilt u bij onze verhuur een rupsdumper huren? Maar wilt u vooraf meer informatie ontvangen over beide machines of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 033-4569666 en ontvang deskundig advies van een van onze specialisten. Wist u dat onze service verder reikt dan het verhuur van een rupsdumper? Zo kunt u bij ons ook een shovel, kraan of trommelzeef huren.

Heeft u interesse in onze diensten?

Share This