Betrouwbare partner

w

Klantgericht

Ervaren medewerkers

Home » Grond afvoeren Utrecht

Grond afvoeren Utrecht

grond-, straat-, en cultuurtechnische werken ✓ Machineverhuur

Wilt u grond laten afvoeren in de omgeving van Utrecht enAmersfoort, maar heeft u niet de materialen en de manskracht in huis om dezeklus zelf uit te voeren? Schakel dan de hulp in van EIJVA. Al jarenlang voerenwij verschillende cultuurtechnische, agrarische, grond- en straat werkzaamhedenuit. Dit doen wij niet alleen voor zakelijke klanten, zoals gemeenten,aannemers en waterschappen, maar ook voor particulieren. Heeft u een ladinggrond die u graag wilt laten afvoeren door een specialist die werkzaam is in deomgeving van Amersfoort en Utrecht? Neem dan vandaag nog contact op met EIJVA.

Grond afvoeren door een flexibele specialist die actief is in de omgevingvan Utrecht en Amersfoort

EIJVA staat bekend als een bedrijf dat zich flexibel opsteltten opzichte van haar klanten. Wij houden tijdens het uitvoeren van een project graagrekening met de wensen en eisen van de klant. Bovendien denken wij graag met deklant mee, zodat we samen tot een geschikte oplossing voor het probleem kunnenkomen. Die betrokkenheid wordt doorgaans zeer gewaardeerd door onze klanten. EIJVAmaakt bij ieder project ook gebruik van hoogwaardige materialen en personeeldat snel inzetbaar is. Snel een goede service verlenen, dat is wat EIJVAbelangrijk vindt. Wanneer u grond wilt laten afvoeren in de omgeving vanUtrecht en Amersfoort en daarvoor EIJVA inschakelt, dan weet u wat u kuntverwachten.

Meer weten over onze diensten?

Misschien bent u nieuwsgierig geworden naar wat EIJVAspecifiek voor u kan betekenen. Daar vertellen onze medewerkers graag over.Indien u meer wilt weten over onze diensten, dan kunt u bellen naar (+31) 033 – 456 96 66. Wij hopen binnenkort met ukennis te mogen maken.


Heeft u interesse in onze diensten?

  • Velden met een * zijn verplicht

Share This