Betrouwbare partner

w

Klantgericht

Ervaren medewerkers

Home » Grondverzet Gelderland

Grondverzet Gelderland

straat-, en cultuurtechnische werken ✓ Machineverhuur ✓

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat voor ugrondverzet kan regelen in de provincie Gelderland of in steden als Almere ofAmersfoort? Dan bent u bij EIJVA aan het juiste adres. Ons bedrijf is namelijkeen specialist als het gaat om het verzetten van grond-, straat-,cultuurtechnische en agrarische werken. Wij zijn voornamelijk actief in deprovincies Utrecht, Lelystad en Gelderland; zo kunnen wij grondverzet regelenin steden als Amersfoort en Almere. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Grondverzet in Gelderland, Amersfoort en Almere: wat houdt dit precies in?

Bij grondverzet wordt een bepaalde hoeveelheid grondverplaatst, vanwege een uitgraving of ophoging. Een grondverzet is nodigwanneer er bijvoorbeeld een weg of een constructie moet worden gebouwd. Hoeeenvoudig het grondverzet kan worden uitgevoerd is afhankelijk van hoe vlak ofhoe ruw het terrein is. Vaak dienen er voorafgaand aan het grondverzet metingenvan het dwarsprofiel of het lengteprofiel te worden uitgevoerd.

De uitvoering van grondverzet door EIJVA

Voor het uitvoeren van grondverzet, in bijvoorbeeld stedenals Amersfoort of Almere, of de provincie Gelderland, gebruikt EIJVAgrondverzetmachines van hoge kwaliteit. Bovendien kan onze opdrachtgeverrekenen op een uitstekende, flexibele service. Wij denken graag met onzeopdrachtgevers mee en adviseren hen waar nodig. Op die manier probeert EIJVAsamen met de klant tot een creatieve en geschikte oplossing te komen. Onzeklant het beste resultaat leveren, dat is telkens ons streven en dat is ook watonze opdrachtgevers waarderen.

Zowel voor zakelijke als particuliere markt

EIJVA is niet alleen zakelijke klanten als aannemers engemeenten van dienst. Ook particulieren kunnen ons voor één van onze diensten inschakelen. Bent ubenieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u weten wat wij ten aanzienvan grondverzet in Almere, Amersfoort of Gelderland voor u kunnen doen? Neemdan gerust even contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar (+31) 033 – 456 96 66.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Velden met een * zijn verplicht

Share This