Betrouwbare partner

w

Klantgericht

Ervaren medewerkers

Home » Grondwerk Amersfoort

Grondwerk Amersfoort

grond-, straat-, en cultuurtechnische werken ✓ Machineverhuur

Wilt u een bedrijf benaderen dat gespecialiseerd is in hetuitvoeren van grondwerk, het liefst in de omgeving van Utrecht en Amersfoort?En u heeft nog geen contact opgenomen met EIJVA? Dan wordt het de hoogste tijd!EIJVA is namelijk een specialist als het op uitvoeren van grondwerken aankomt. Metonze kennis en jarenlange ervaring weten wij iedere klus te klaren. Zowelparticulieren als zakelijke klanten (denk aan aannemers, gemeenten, agrariërs,waterschappen et cetera) kunnen ons inschakelen. Wat kunnen wij voor ubetekenen? Wij horen het graag van u!

EIJVA voor grondwerk in Utrecht en Amersfoort

EIJVA is hèt bedrijf dat u benadert voor grondwerk in de omgeving van Utrechten Amersfoort. Wat ons bedrijf kenmerkt, is onze flexibele houding tegenoveronze klanten. Op een uitstekende dienstverlening kunt u rekenen wanneer u onsvoor het uitvoeren van een klus benadert. Wij denken graag met onzeopdrachtgevers mee. Wij adviseren u waar nodig en kunnen op deze manier samentot een geschikt plan van aanpak komen. Het resultaat zal naar wens zijn. Datkunnen wij niet alleen beloven, maar ook waarmaken. Bij de uitvoering van deopdracht maken we vanzelfsprekend gebruik van de beste materialen en machines.

Wat wij voor u kunnen betekenen

EIJVA is uw specialist op het gebied van grondwerk; onsbedrijf is vooral actief in de omgeving van Amersfoort en Utrecht. Bent ubenieuwd wat wij in het bijzonder voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet evencontact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord, wanneer u belt naarhet telefoonnummer (+31) 033 – 456 96 66.


Heeft u interesse in onze diensten?

  • Velden met een * zijn verplicht

Share This