Betrouwbare partner

w

Klantgericht

Ervaren medewerkers

Home » Huur graafmachine

Huur graafmachine

Huur een graafmachine bij een betrouwbare partner. Deze betrouwbare partner vindt u al sinds 2000 in Eijva B.V., een specialist voor alles op het gebied van sloop-, grond- en loonwerken. Onder de naam A28Rental verhuren wij grondverzetmachines en aanverwant materiaal van goede kwaliteit, zoals graafmachines. Onze graafmachines zijn multifunctioneel inzetbaar en bieden u vele voordelen. Ervaar zelf ook het gemak en huur onze graafmachine.

Huur een graafmachine en ervaar de voordelen

U vindt in ons assortiment een aantal verschillende graafmachines. U heeft de keuze uit een minigraver met een gewicht van 1 ton, een minigraver van 3 ton en een minigraver van 7 ton. Deze graafmachines zijn stuk voor stuk erg handig in het gebruik. Dat komt onder andere omdat deze drie machines beschikken over een zwenkgiek. U ervaart hiervan de voordelen als u klussen heeft langs een muur. Door de zwenkgiek zijn deze graafmachines in staat om een sleuf te graven kort langs een muur.

Neem contact op voor de huur van een graafmachine in Nijkerkerveen

Schakel ons in voor de huur van een graafmachine. Bel hiervoor naar 033-4569666 om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u eerst meer weten over onze graafmachines of andere machines? Bel ons dan gerust! Wij staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Velden met een * zijn verplicht

Share This