Betrouwbare partner

w

Klantgericht

Ervaren medewerkers

Home » Kraanverhuur Amersfoort

Kraanverhuur Amersfoort

Bent u op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van kraanverhuur in de omgeving van Amersfoort voor het huren van kranen voor uw bedrijf? Denk dan aan Eijva B.V. U huurt bij ons verschillende kranen die ingezet kunnen worden voor bijvoorbeeld het baggeren van brede weteringen. Onder de naam A28 Rental verhuren wij grondverzetmachines en aanverwant materiaal zonder machinist aan bedrijven. U vindt in ons op dit gebied een betrouwbare partner.

Veel mogelijkheden op het gebied van kraanverhuur nabij Amersfoort

Bij ons huurt u kranen in verschillende soorten en maten. Een kraan die wij verhuren is een long reach rupskraan. Deze machine beschikt over een giek van wel 18 meter. Hierdoor komt deze kraan op plaatsen waar andere rupskranen niet kunnen komen. Door de lange giek wordt deze machine ingezet voor bijvoorbeeld het egaliseren van dijken of het afgraven tussen darmwanden. Dit is maar een voorbeeld uit ons aanbod. Wij vertellen u graag meer over ons kraanverhuur in de omgeving van Amersfoort.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u graag meer weten over de kraanverhuur nabij Amersfoort? Of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact op en bel naar 033-4569666. Wij staan u graag te woord over onze machines

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Velden met een * zijn verplicht

Share This