Betrouwbare partner

w

Klantgericht

Ervaren medewerkers

Home » Kraanverhuur Barneveld

Kraanverhuur Barneveld

Voor kraanverhuur in de omgeving van Barneveld in Gelderland gaat u naar Eijva B.V. Wij zijn al sinds 2000 een betrouwbare partner voor alles op het gebied van sloop-, loon- en grondwerken. Maar u schakelt ons ook in voor machineverhuur. Onder de naam A28Rental verhuren wij grondverzetmachines en aanverwant materiaal zonder machinisten aan bedrijven. U vindt bij ons nabij Barneveld in Gelderland machines op het gebied van kraanverhuur van de hoogste kwaliteit.

Voor kraanverhuur in de omgeving van Barneveld in Gelderland gaat u naar de specialist

Als u kranen wilt huren voor uw bedrijf, wilt u natuurlijk een samenwerking aangaan met een ervaren verhuurder die uitstekende machines verhuurt. Zo’n verhuurder vindt u in ons. Wij beschikken over een aantal diverse kranen. Een kraan beschikt over een giek van 18 meter, wat betekent dat deze rupskraan op allerlei plekken kan komen waar andere kranen niet kunnen komen! Zo wordt deze machine bijvoorbeeld ingezet voor het baggeren van brede weteringen of voor het egaliseren van dijken. Ook huurt u bij ons kleinere kranen die erg handig in het gebruik zijn.

Betrouwbare partner voor machineverhuur

Sinds onze uitbreiding naar A28Rental schakelt u ons ook in voor machineverhuur. Zo beschikken wij over:

  • Een eigen servicedienst
  • Ruime openingstijden
  • Ervaren monteurs
  • Transportmogelijkheden
  • Een jong machinepark

Daarnaast ontvangt u van ons uitstekende dienstverlening.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd over onze mogelijkheden of wilt u graag meer informatie over ons kraanverhuur nabij Barneveld in Gelderland? Neem dan gerust contact met ons op! U bereikt ons op 033-4569666. Wij staan u graag te woord.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Velden met een * zijn verplicht

Share This