Kranen

Home » Kranen

Rupskraan Volvo EC18D

Merk: Volvo
Type: EC18D
Gewicht: 1,7 ton
Breedte: 1,43 m
Bijzonderheden: veiligheidscabine

Takeuchi TB175 rupskraan

Merk: Takeuchi
Type: TB175
Gewicht: 7 ton
Breedte: 2,25 m
Bijzonderheden: Zwenkgiek

Doosan DX27Z rupskraan

Merk: Doosan
Type: DX27Z
Gewicht: 3 ton
Breedte: 1,57 m
Bijzonderheden: Binnendraaier
Zwenkgiek

Hitachi ZX10U-2 rupskraan

Merk: Hitachi
Type: ZX10U-2
Gewicht: 1 ton
Breedte: 0,78 – 1 m
Bijzonderheden: Breedte onderwagen verstelbaar Zwenkgiek

Een rupskraan huren doet u bij een specialist op het gebied van verhuur van grote machines. Het voordeel van deze kraan is dat deze machine in staat is om te werken op zachte grond. Voor deze handige machines gaat u naar een expert op het gebied van rupskraan verhuur, zoals Eijva B.V. Sinds 2000 schakelen bedrijven ons in voor alles op het gebied van loon-, grond- en sloopwerken. In 2016 hebben wij onze machineverhuurtak geïntroduceerd onder de naam A28Rental, waardoor wij ook grondverzetmachines en aanverwant materieel verhuren.

Welke rupskraan kiest u bij de specialist in rupskraan verhuur?

In ons aanbod vindt u verschillende rupskranen te huur. Een daarvan is de Hitachi ZX10U-2 rupskraan. Deze kraan lijkt op het eerste oog vrij klein, maar kent een erg krachtige werking. Deze kraan is ontworpen om in de meest besloten ruimtes te passen. Heeft u bijvoorbeeld een kraan nodig voor het werken naast muren bij nieuwe woningen? Dan kiest u voor de verhuur van deze rupskraan. Naast deze machine hebben wij ook een drietal andere uitstekende rupskranen te huur: de Volvo EC18D, de Takeuchi TB175 en de Doosan DX27Z.

Welke machine wilt u huren?

Wist u dat u bij onze verhuur niet alleen terechtkunt voor het huren van een rupskraan? Ook verhuren wij dumpers, shovels en zeven. Wilt u een van deze machines huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 033-4569666. Ook wanneer u graag eerst meer informatie of deskundig advies wilt ontvangen, bereikt u ons telefonisch. Wij staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze machines en diensten.

Heeft u interesse in onze diensten?

Share This