Betrouwbare partner

w

Klantgericht

Ervaren medewerkers

Home » Rijplaten verhuur

Rijplaten verhuur

Voor rijplaten verhuur gaat u naar Eijva B.V., een betrouwbare partner voor alles op het gebied van loon-, sloop- en grondwerken. In 2016 hebben wij de verhuurtak A28Rental geïntroduceerd, waardoor u ons ook inschakelt voor grondverzetmachines en aanverwant materiaal zonder machinist. U vindt bij ons de beste stalen en kunststof rijplaten die allebei vele voordelen hebben. Zo zijn de kunststof rijplaten beschermend voor kwetsbare ondergronden en de ijzeren rijplaten geschikt voor zwaar vervoer. Schakel ons in voor rijplaten verhuur en ervaar het gemak.

Rijplaten verhuur: kiest u voor stalen of kunststof rijplaten?

Rijplaten zijn erg handig als u een tijdelijk pad of begaanbaar terrein wilt creëren voor voetgangers en zware machines. Zo legt u deze paden aan voor evenemententerreinen en bouwterreinen. Maar kiest u nu voor de verhuur van stalen of van kunststof rijplaten? Met stalen rijplaten creëert u een tijdelijke stevige ondergrond, deze zijn vooral geschikt voor bouwplaatsen. Kunststof rijplaten zijn juist geschikt voor tijdelijke verhardingen van bijvoorbeeld grasvelden en festivals. Deze platen zijn handig, licht, ijzersterk en beschermen kwetsbare ondergronden.

Vraag naar onze mogelijkheden

Wilt u gebruik maken van onze rijplaten? Of wilt u eerst meer weten over onze mogelijkheden of ontvangt u graag advies over welke rijplaten voor u geschikt zijn? Bel dan naar 033-4569666. Ook direct een grondverzetmachine of kraan huren? Ook dan belt u naar het eerdergenoemde nummer.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Velden met een * zijn verplicht

Share This