Shovels

Home » Shovels

Giant D332SWT X-TRA shovel

Merk: Giant Type: D332SWT X-TRA
Gewicht: 1.5 ton
Breedte: 1.10 m
Hefcapaciteit: 1.4 ton
Bijzonderheden: Veiligheidscabine

Giant V452T X-TRA shovel

Merk: Giant
Type: V452T X-TRA
Gewicht: 2,8 ton
Breedte: 1,30 m
Hefcapaciteit: 1,4 ton – 2,8 ton
Bijzonderheden: Veiligheidscabine

Voor shovel verhuur voor uw bedrijf wilt u uiteraard een samenwerking aangaan met een betrouwbare partner. Zo’n partner vindt u in Eijva B.V., een specialist voor alles op het gebied van loon-, sloop- en grondwerken. Sinds 2016 verhuren wij onder de naam A28Rental grondverzetmachines en aanverwant materieel zonder machinist. Wij vernieuwen regelmatig onze machines en materieel, waardoor wij u uitstekende machines zoals een shovel of minishovel in verhuur aanbieden.

Voor shovel verhuur gaat u naar de specialist

U schakelt ons in voor de verhuur van een minishovel. Wij hebben de beschikking over twee uitstekende machines. De Giant D332SWT X-TRA shovel is een compacte minishovel die gebruikt wordt op plaatsen die moeilijk te bereiken zijn. Deze shovel is erg wendbaar door zijn compacte draaicirkel. Daarnaast heeft u door het verlaagde voorframe uitstekend zicht. De Giant V452T X-Tra shovel biedt u net zo veel voordelen. Deze machine is licht en compact. Ook deze shovel heeft een verlaagd voorframe, waardoor het een grote kiplast heeft. In ons verhuur vindt u gegarandeerd een uitstekende shovel die past bij uw toepassing.

Betrouwbare partner voor machineverhuur

U maakt bij ons gebruik van een uitgebreide dienstverlening. Zo beschikken wij over:

  • Een eigen servicedienst
  • Ervaren monteurs
  • Een jong machinepark
  • Transportmogelijkheden
  • Ruime openingstijden

Naast de verhuur van een minishovel, huurt u bij ons ook andere machines, zoals een dumper, kraan of trommelzeef. Voor welke machine komt u langs bij ons verhuur?

Vraag gerust naar meer informatie

Wilt u gebruikmaken van onze verhuur en een minishovel huren? Neem dan contact op via 033-4569666 om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u vooraf meer informatie ontvangen over onze shovels of heeft u specifieke vragen die u aan onze specialisten wilt stellen? Ook dan neemt u telefonisch contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons materieel en onze diensten.

Heeft u interesse in onze diensten?

Share This