Zeven

Home » Zeven

Terra Select T6E trommelzeef

Soort: Trommelzeef
Merk: Terra Select
Type: T6E
Bijzonderheden: Elektrisch aangedreven
Leverbaar met verschillende
trommels

Een zeefmachine van hoge kwaliteit is te huur bij een echte specialist als Eijva B.V. Onder onze machineverhuurtak A28Rental verhuren wij grondverzetmachines en aanverwant materiaal zonder machinist aan bedrijven. Onze zeefmachine die wij te huur aanbieden is erg handig in het gebruik en maakte grote capaciteiten mogelijk. Deze machine heeft als voordeel dat het geen geluid maakt. Kom bij ons verhuur langs voor de zeefmachine en ervaar zelf de voordelen.

Een zeefmachine te huur bij een echte specialist

Voor het huren van een mobiele trommelzeef schakelt u ons in. Deze trommelzeef is gebouwd als aanhanger en is zeer snel operationeel. U huurt deze machine zowel met als zonder bediening. Wanneer u kiest voor deze zeefmachine, gaat u voor een trommelzeef met een trommeldiameter van 2200 mm waar capaciteiten tot 200 m3/uur mogelijk zijn! Een extra voordeel is dat de machine aangedreven wordt door een geluidsarme dieselmotor. Zo heeft u geen last van lawaai.

Schakel een betrouwbare partner in

Al sinds 2000 zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van loon-, sloop en grondwerken. Vanaf 2016 zijn we onder de naam A28Rental een verhuur voor een zeefmachine en andere grondverzetmachines. Denk bijvoorbeeld aan een dumper, kraan en shovel.

Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken

Onze zeefmachine die wij te huur aanbieden is een uitstekende trommelzeef. Wilt u deze machine huren? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bel naar 033-4569666. Wenst u graag eerst meer informatie over de zeefmachine of heeft u vragen over de verhuur? Wij vertellen u graag meer over onze machines en service.

Heeft u interesse in onze diensten?

Share This